Intohimona esimiesten ja koko henkilöstön hyvinvointi


Diwello syntyi kahden naisen intohimosta ihmisten hyvinvointia, kehittymistä ja hyvien työpaikkojen rakentamista kohtaan. Olemme nähneet, miten hyvällä johtamisella, skaalautumista tukevilla HR-ratkaisuilla, vahvalla yrityskulttuurilla sekä oikealla asenteella raivataan tie menestykseen. Olemme tehneet kädet savessa töitä niin pienissä alkuvaiheen startupeissa kuin kovan kasvun kansainvälisissä yrityksissä.

Meillä Diwellossa on taustalla monitieteellistä kokemusta. Tiimimme jäsenet ovat kokeneita HR-ammattilaisia, joilla on korkeakoulututkinto. Lisäksi löytyy yli 10 vuoden kokemus henkilöstöasioiden johtamisesta kovan kasvun menestyvissä organisaatioissa (Great Place to Work, Deloitte fast50), taustaa konsultoinnissa, palvelukehittämisessä, asiakasvastuullissa kehittämistehtävissä ja esimiestyössä erilaisissa organisaatioissa pienistä kansainvälisiin suuryrityksiin.

Yhdistämällä uusimman tieteellisen tiedon omaan henkilökohtaiseen ja asiakastyöskentelykokemukseen Diwello tarjoaa coachingia, HR-konsultointia ja johtamisen kehittämistä, jotka tuovat teorian käytäntöön, pieniksi arkeen ja työhön sovellettaviksi teoiksi. Uskomme, että pysyvät muutokset tapahtuvat vain omien oivallusten sekä ilon ja positiivisuuden kautta yhteisön rohkaisevaa voimaa unohtamatta.


Suvi Vainio, CEO, Organization Developer, Coach

Monipuolisen taustan omaava kehittäjä, joka yhdistää psykologista ja käyttäytymistieteellistä tietoa hyvinvointiin ja bisnekseen. Toimii myös coachina ja fasilitaattorina. Kehittänyt ja valmentanut satoja henkilöitä ja kymmeniä organisaatioita konsulttina ja toiminut asiakasvastuu-, esimies- ja HR-tehtävissä. Osaamisalueita ovat mm. arvopohjaisuus, johtamisen kehittäminen, itsensä johtaminen, palvelumuotoilu- ja asiakasajattelu, muutostilanteet ja niissä tukeminen, moderni HR sekä työyhteisöjen ja työhyvinvoinnin kehittäminen. Suvi on kahden lapsen äiti, joka rakastaa matkustamista

Lue lisää Suvin osaamisesta!

Johanna Lammi, COO, HR-Konsultti, Startups/scaleups

Startup –maailmassa marinoitunut HR-ammattilainen, joka rakastaa organisaatioiden ja prosessien kehittämistä sekä hyvien johtamiskäytäntöjen luomista. Kriisivaiheen tulipalojen sammuttelujen lisäksi Johanna haluaa myös sytyttää ihmiset ja yritykset liekkeihin. Johanna on HR-johtaja-, -konsultti- ja johtoryhmä-työskentelyn lisäksi johtanut 2-20 hengen tiimejä, työskennellyt tiiviisti yrityksen perustajien kanssa sekä tehnyt tuotekehitystä ja markkinointia IT- ja terveydenhoitoaloilla. Omat stressitasonsa Johanna sammuttaa joogalla, inspiroivilla Youtube-videoilla ja aamuisilla vihersmoothieilla.

Lue lisää Johannan osaamisesta!