Yksilöiden ja organisaatioiden kehittäjä

Olen Suvi Vainio ja rakastan kehittämistä, on sitten kyseessä käytäntöjen, johtamisen, palveluiden, tiimien tai yksilöiden kehittäminen. Toimin aikaisemmin HR-alan yrittäjänä, mutta siirryin 1.6.2021 Accountoriin Senior HR Konsultiksi. Päivätyöni ohessa teen coachingia yksityisasiakkaille. 

Coachina työskentelyotteeni on ratkaisukeskeinen ja uskallan haastaa.  Työskentelyotettani on kuvattu mm. ”rennon jämäkkänä” ja sujuvana. Kaiken kaikkiaan olen valmentanut, mentoroinut, coachannut ja fasilitoinut satoja henkilöitä ja kymmeniä organisaatioita eri aihepiireistä.  Minulle on erityisen tärkeää, että voin tuottaa asiakkaille lisäarvoa ja saan ihmiset oivaltamaan uutta.

Organisaatioiden ja yksilöiden kehittäminen on intohimoni. Otan vain yksittäisiä coachattavia ja perehdyn täysin coachattavan tilanteeseen, jolloin myös menetelmät ovat yksilöllisiä 

0+

Asiakasorganisaatiota

0%

Perehtyminen

0

Työkokemusvuotta

Kokemus


Osaamistaustani on mielenkiintoinen yhdistelmä kovia ja pehmeitä arvoja: neurotieteitä, digiä sekä ihmis- ja businessosaamista. Olen työskennellyt esimiestyön ja johtoryhmien, palveluiden kehittämisen ja HR-asioiden parissa yli 15-vuoden ajan erilaisissa organisaatioissa ja toimeksiannoissa jo reilusti yli kolmenkymmenen organisaation kanssa. Minulla on myös kokemusta HR-työstä kansainvälisissä ja kovan kasvun yrityksissä. Olen vastannut useista rekrytoinneista ja rekrytointiprosessin kehittämisestä. Olen lukenut satoja CV:tä ja tehnyt satoja haastatteluja. 

Pidin ensimmäiset valmennukseni jo yli 10 vuotta sitten ja olen sen jälkeen aktiivisesti kouluttanut itseäni neuropsykologiasta, sosiaalipsykologiasta, hyvinvoinnista ja ihmisten käyttäytymisestä. Sertifioiduin vuonna 2018 Brain-Based coachiksi, mutta olen jo ennen sitä toiminut mentorina mm. Suomen sosiaalipsykologeissa. Valmennuksissani, coachingissa ja mentoroinnissa olen kohdannut satoja ihmisiä. 

See Services

Koulutus


  • People-Driven Change Certificate, CCEA 01/21
  • Virtual Facilitation Tools and methods, Grape People 05/20
  • Lean Six Sigma Yellow Belt, Karelia amk 04/19
  • Brain-Based Coaching (ICF-accredited), Neuroleadership Group 2018
  • VTM, Helsingin yliopisto, sosiaalipsykologia 
  • KTM, Turun kauppakorkeakoulu 2006
  • Restonomi YAMK, Laurea (palvelumuotoilu) 

Työt


Olen työskennellyt viime vuosina monipuolisissa ja laajoissa HR- ja kehittämistehtävissä Head of People & Culture, HR Manager, People Manager, HRD Manager, HR Partner sekä HR Konsultin rooleissa pääasiassa kasvuyritysten ja pörssiyhtiöiden kanssa.

Ennen yrittäjäksi ryhtymistä olen työskennellyt toimistopäällikkönä esimiesroolissa vastaten henkilöstö- ja taloushallinnosta vahvan kasvun organisaatiossa, Workforce Logicilla työskentelin yli viisi vuotta globaalisti mm. wellness comittee jäsenenä ja vastaten pörssiyhtiöiden alihankkijaverkostoista ja rekryistä sekä sitä ennen työskentelin konsulttina ja senior konsulttina HRD:n, laadun, prosessien, kulttuurin ja johtamisen kehittämisen parissa Ramboll Management Consultingissa. Tavoitteeni on tehdä asiat tehokkaammin ja ketterästi, nykyaikaisesti, mutta kuitenkin työntekijä- ja asiakaslähtöisesti.