Leading SAFe® 5.0 (SAFe Agilist sertifiointi)

Miksi SAFe? SAFen ketterän liiketoimintakehityksen mallin avulla voidaan parantaa yrityksesi kilpailukykyä, tuottavuutta ja laatua optimoimalla prosesseja tai luomalla täysin uusia, innovatiivisia ja skaalautuvia tuotteita, palveluita ja ratkaisuja. Sen avulla voidaan parantaa myös työntekijäkokemusta ja -tyytyväisyyttä.

Scaled Agile tuo muuttuvaan maailmaan viitekehyksen - toimintamalleja sekä konkreettisia työkaluja sekä tiimi- että organisaatiotasolla. Se skaalaa teknisen ketteryyden liiketoimintaketteryydeksi. Opi lisää ja osallistu koulutukseen nyt!

Kenelle?

Leading SAFe -kurssi on SAFen ”peruskurssi” niille, jotka haluavat menestyä digiajalla organisaatiotasosta ja roolista riippumatta. Kurssi sopii esim. toimitusjohtajalle, ylimmälle johdolle, keskijohdolle, muutosagenteille (esim. HR, taloushallinto, myynti ja markkinointi), konsulteille, hankepäälliköille, projektipäälliköille, eri IT-rooleissa oleville henkilöille, tuote- ja palvelukehittäjille ja liiketoiminnan kehityksestä vastaaville henkilöille ja asiantuntijoille.

Mitä saat?

 • Kahden päivän Leading SAFe -kurssin jälkeen pystyt tukemaan ja johtamaan ketterästi liiketoimintatransformaatiota SAFe mallilla.
 • Ymmärrät johdon, vision, strategian, ketterän portfoliojohtamisen, kadenssin eli rytmityksen, mittaamisen ja seurannan merkityksen onnistuneessa transformaatiossa.
 • Ymmärrät asiakaskeskeisyyden ja design ajattelun periaatteet ja merkityksen kilpailukykykyisten ja asiakasarvoa tuottavien uusien tuotteiden, palvelujen ja ratkaisujen kehittämisessä ja ketterässä toimituksessa.
 • Ymmärrät, että keskiössä oleva agiletiimi kehittää ja tukee näitä ratkaisuja ketterien toimitusjunien (Agile Release Train, ART) avulla asiakastarpeen mukaan.
 • Näiden kahden päivän jälkeen kehitysmatkasi Lean-Agile Leaderiksi ja muutosagentiksi alkaa. Tentin läpäisyn kautta saat ja SAFe Agilist (SA) sertifikaatin.
 • Lisäksi saat jäsenyyden SAFe Community Platformiin vuodeksi sekä kurssimateriaalin sekä kurssille osallistumistodistuksen. Tentin läpäistyäsi saat ja SAFe Agilist (SA) sertifikaatin.
  ⦁ Lisäksi saat kurssimateriaalin, jäsenyyden SAFe Community Platformiin vuodeksi sekä kurssille osallistumistodistuksen.

Hinta: 840 euroa (+alv 24%).

8-9.6.2021 Helsinki

9.00-17

Eira Vatanen

18-19.8.2021 Helsinki

9.00-17

Eira Vatanen


Paikka: Vuokratila Hulina, Malminkartanonaukio 4 B, 00410 Helsinki. Koulutustila on aivan junaradan varressa, n. 3 min kävelymatkan päässä Malminkartanon juna-asemalta.

Meille turvallisuusnäkökohdat ovat tärkeitä. Koulutus pidetään isossa 89 m2 tilassa, jonne otetaan enintään kahdeksan osallistujaa. Koulutustilassa huomioidaan turvavälit, osallistujien käytettävissä on desifiointiainetta sekä lisäksi halukkaille on tarjolla maskit.

Koulutus on kaksipäiväinen interaktiivinen luokkahuonekoulutus, molempina päivinä klo 9-17. Koulutus pidetään suomeksi/englanniksi. Huomioithan, että kurssimateriaalit ja sertifikaattiin tähtäävä koe ovat englanniksi.

Kysy lisää info@diwello.fi

Kurssin sisältö

 • Jakso 1: Liiketoiminnan ketteryyden avulla menestystä digiajalla
 • Jakso 2: Lean-Agile leaderiksi kasvaminen
 • Jakso 3: Tiimi- ja teknisen ketteryyden rakentaminen
 • Jakso 4: Ratkaisujen rakentaminen ketterän tuotehallinnan avulla
 • Jakso 5: Lean portfoliohallinta ja budjetointi
 • Jakso 6: Muutosjohtaminen
 • Jakso 7: SAFe Agilist sertifikaatin saaminen

Peruutusehdot

Osallistumisen voi peruuttaa 14 vuorokautta ennen kurssin alkua veloituksetta. Mikäli perut osallistumisesi alle 14 vuorokauden sisällä kurssin alkamisesta, veloitamme sinulta 50% kurssin hinnasta. Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan, perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa kurssi, mikäli ilmoittautuneita ei tule riittävästi.

Valmentaja: Eira Vatanen

Eiran intohimona on auttaa yksiköitä ja organisaatioita kehittymään ja löytämään potentiaalinsa digitalisaation ja disruption aikakaudella. Eiralla on yli 15 vuoden kokemus eri toimialoilta johtoryhmän jäsenenä ja business controllerina sekä liiketoiminnan kehittämisestä sekä projektijohtamisesta. Lisäksi hän on ollut ketterässä IT-organisaatiossa kyvykkyys-, hankejohtamisen sekä portfoliojohtamisen tehtävissä (SAFe kielellä EPIC-tasolla).

Eira on tehnyt itsenäistä tutkimusta organisaatioiden holistisesta digikyvykkyydestä johdolle ja hallituslaisille, kehittänyt digikyvykkyyskonseptin sekä reflektoinut tutkimuksen tuloksia asiakaskokemusnäkökulmasta yhteiskirjaprojektissa.

Koulutukseltaan Eira on KTM, SAFe Program Consultant, sertifioitu business coach ja Hyväksytty Hallituksen Jäsen. Yhdistystoiminta ja mentorointi ovat lähellä Eiran sydäntä. Hänen harrastuksiaan ovat itsensä kehittäminen (esim. nyt fokus service designissa & liiketoimintamalleissa), metsä ja luonto sekä palstaviljely.

Eiran Linkedin profiili

Muuta: Mikäli yrityksesi haluaa rakentaa muutosagenttiverkostoa tehokkaasti useamman henkilön voimin, ota yhteyttä, niin sovitaan teille sopiva koulutuspaketti ja ajankohta.

Lisätietoja Certified SAFe® Agilist sertifikaatista Scaled Agile Inc:in sivuilta