Verkkovalmennustemme aikana autamme henkilöstöäsi kehittämään uusia terveyttä edistäviä rutiineja töissä ja vapaa-ajalla sopivin pienin askelin. Hyödynnämme tieteeseen perustuvia uusimpia tutkimustuloksia, käytännön työssä opittua kokemusta sekä hauskuutta ja ammattitaitoisten valmentajien kannustusta ja rohkaisua omaehtoiseen pohdiskeluun. Tuloksena on korkea osallistumisaste, ohjelmiin sitoutuminen ja muuttuneet elämäntavat, jotka näkyvät positiivisesti myös liiketoiminnassa sekä työnantajamielikuvassa. Lähestymistapamme on käyttäytymistieteisiin, positiiviseen psykologiaan, hyvinvoinnin kokonaisvaltaisuuteen sekä ajasta ja paikasta riippumattomuuteen perustuva.

Valmiit hyvinvoinnin verkkovalmennuskokonaisuudet yrityksille


Hyvinvoinnin verkkovalmennuksemme ovat kestoltaan 1-6 kk ja niihin voi lisätä halutessaan hyvinvoinnin nykytilakartoituksen, coachingia tai workshoppeja, jotka parantavat sitoutumista. Verkkovalmennusten hinta riipuu osallistujamääristä, sisällön räätälöinnistä sekä palvelun henkilökohtaisuudesta ja on alkaen 50 eur/hlö.

Jos etsit yksilövalmennuksia, niin klikkaa itsesi tänne

Taukojooga

Diwellon taukojoogaharjoitukset verkkovalmennuksena on helppo tapa tuoda taukoliikunta työpaikoille katsottavaksi ja tehtäväksi missä ja milloin vain. Taukojoogaa voi ostaa verkkovalmennuksena kiinteällä hinnalla alkaen n. 2 eur/hlö/kk.

Stressin hallinta

Stressi on luonnollinen osa elämäämme, mutta jos stressiä on liikaa, liian usein tai se on kroonistunut stressin positiiviset vaikutukset kääntyvät negatiivisiksi.

Itsensä johtaminen

Diwellon Connect to your Innernet -ohjelmasta saimme paljon henkistä pääomaa keskelle kiireen ja stressin täyttämää syksyä. Teki hyvää pysähtyä hetkeksi ajattelemaan omia arvojaan, opetella priorisoimaan tekemisiään, keskittyä tähän hetkeen sekä oppia uusia asioita mm. positiivisen ajattelun voimasta. Oli myös arvokasta saada vinkkejä esiintymisjännitykseen ja opetella rentoutumaan hektisessä arjessa.

Taukojooga toimistollamme puolestaan sai meidät liikkumaan ja poistamaan toimistotyön aiheuttamia jumeja keskellä työpäivää. Ne pistivät veren virtaamaan ja antoivat energiaa jaksaa tähän pimeään vuodenaikaan. Yhdessä taukojoogailu auttoi myös saamaan ajatukset hetkeksi pois työasioista, tekemään yhdessä jotain hauskaa kollegoiden kanssa ja täten myös luomaan vahvempaa yhteishenkeä.Heidi Bergströn, HR & Administrative Manager, Dingle

1- 6 kk:n verkkovalmennuksemme

Olemme modernien coaching- ja valmennusmenetelmien edelläkävijöitä ja uskomme, että työhyvinvointi syntyy arjessa pitkäjänteisellä työllä ja on osa hyvää johtamista. Lähestymistapamme on käyttäytymistieteisiin, positiiviseen psykologiaan, hyvinvoinnin kokonaisvaltaisuuteen sekä ajasta ja paikasta riippumattomuuteen perustuva.

[/cs_column][/cs_row][/cs_section]

Lyhyet, mutta tehokkaat harjoitukset arkeen sovitettuna: Koska työhyvinvointi syntyy arjessa, myös valmennuksemme ovat helposti arkeen sovellettavia esimerkiksi lounas- tai kahvitauolla, työajan jälkeen tai työaikana tehtäviä. Harjoitusten ja videoiden keskimääräinen pituus on 15 minuuttia ja uusia videoita/harjoituksia on 1-3 per viikko. Harjoitukset eivät vähennä työaikaa vaan antavat lisää työaikaa parantamalla keskittymiskykyä, vähentämällä sairaspoissaoloja sekä lisäämällä henkilöstön energiaa!

Korkea sitoutumisaste
varmistetaan ammattitaitoisen valmentajan tuella, omaehtoisuudella sekä automaattisilla muistutusviesteillä. Kokemuksemme mukaan mahdollisuus henkilökohtaiseen tai ryhmän tukeen on tärkeä sitoutumiseen vaikuttava tekijä.

Yritys- ja yksilökohtaisuus:
Kaikki valmennukset ovat räätälöitävissä ja pohjautuvat yritys- ja yksilötason alkukartoitukseen, jonka pohjalta yritykselle valitaan tarpeeseen parhaiten soveltuvat moduulit ja niiden sisältö. Johtavana ajatuksena valmennuksissamme on kuitenkin ihmisen kokonaisvaltaisuus eli valmennuksissamme yhdistyvät pääsääntöisesti aina ravitsemus, liikunta ja mielen hyvinvointi.

Myös valmiit paketit:
Tarvittaessa myös Avaimet Käteen –valmiit valmennuspaketit ovat tilattavissa suoraan sivuiltamme.

Mitattavuus:
Valmennukset sisältävät alkukyselyn lisäksi aina myös loppukartoituksen, sillä tulosten osoittaminen ja vaikuttavuuden mittaaminen on Diwellolle ja asiakkaillemme tärkeää.