Tehokkaammin

Rohkeammin

Oppien

Image

Olen Suvi Vainio, Brain-Based coach, mentori, sosiaalipsykologi, KTM, HR-ammattilainen ja palvelumuotoilija.

Työurallani olen tehnyt erilaisia haastavia tehtäviä jo yli 15 vuoden ajan organisaatioiden, yksilöiden ja palveluiden kehittämisen parissa. Ydinosaamisalueisiini kuuluvat erityisesti johtamisen ja kulttuurin kehittäminen, HR ammattilaisten, asiantuntijoiden ja esihenkilöiden coachaaminen ja tukeminen, muutosjohtaminen sekä HR-prosessien kehittäminen. Olen ikuinen oppija ja uskon, että kaikissa meissä on potentiaalia, kunhan sen tunnistaa ja uskoo itseensä.

Siirryin 1.6.2021 Accountorin palvelukseen Senior HR Konsultiksi ja palvelen sitä kautta edelleen eri organisaatioita johtamisen, HR projektien ja organisaatioiden kehittämisen toimeksiannoissa. Diwellon kautta keskityn yksityisten asiakkaiden coachaamiseen.

Oletko jumissa oman ajattelusi kanssa ja kaipaatko tukea suunnan löytämiseen? Pohditaan yhdessä vahvuuksiasi ja arvojasi, urakehitystäsi tai muuta käännekohtaa elämässäsi. Autan mielelläni useiden vuosien kokemuksella.

Kasvu ja coaching


Uracoaching

Oletko etsimässä uusia haasteita urallasi ja kaipaatko ammattilaisen apua CV:n ja hakemuksen työstämisessä ja arvioinnissa? Olen vastannut useista rekrytoinneista ja lukenut työurallani satoja hakemuksia. Etsitään yhdessä vahvuutesi ja muokataan CV:si kuntoon.

Tavoitteet

Sparraan, coachaan ja valmennan erityisesti uusia esihenkilöitä ja HR-ammattilaisia onnistumaan työssään. Menetelminä käytetään mm. kehittämiskyselyjä, 360 arviointeja, uusinta tutkimustietoa ja neuropohjaista coachingia.

Kehittyminen

Haluatko lisätä itsetuntemusta tai kehittyä jollain elämän osa-alueella ja kaipaat siihen tukea? Erityisesti työn- ja vapaa-ajan yhdistäminen, arvojen ja vahvuuksien tunnistaminen ovat erityisalueitani.

0%
Innostusta

0+
Kehitettyä yksilöä

0+
Cups of Green tea