Design Thinking for HR Managers

Oletko kiinnostunut soveltamaan palvelumuotoilua työssäsi, mutta et vielä tiedä, mistä lähteä liikkeelle? Tai onko palvelumuotoilu jo jossain määrin tuttua ja haluat syventää osaamistasi HR-puolelle soveltuvista menetelmistä? Tai haluatko lisätä ymmärrystäsi ajankohtaisista aiheista kuten työntekijäkokemus ja työntekijäymmärrys?

HR-Palvelumuotoilu ja ihmislähtöisyys HR-kehitämisessä


Image

Tervetuloa mukaan minikurssille, jossa perehdymme palvelumuotoiluun HR-näkökulmasta. Tule oppimaan käytännönläheisiä ja moderneja menetelmiä, jotka ovat sovellettavissa suoraan työhösi. Luvassa on ajankohtaista tietoa ja keskusteluja työntekijäkokemuksesta, HR palvelumuotoilusta ja modernin HR:n vaatimuksista.

Kurssi sisältää 2 päivää, joista voit valita vain toisen tai osallistua molempiin. Kurssin ensimmäisenä päivänä lähdemme liikkeelle siitä, mitä palvelumuotoilu on ja miten sitä voi soveltaa HR:ssä ja käymme läpi erityisesti työntekijäymmärrystä palvelumuotoilun menetelmin. Kurssin toisena päivänä keskitymme työntekijäkokemukseen ja HR-prosessien kehittämiseen yhteistoiminnallisin menetelmin.

Koulutus pidetään HUONE Kamppi -tapahtumahotellissa (Malminkatu 30, Helsinki)

OHJELMA 7.1.2020 – Työntekijäymmärrys

8.30 Aamupala
9.00 Aloitus ja esittäytyminen
9.45 Palvelumuotoilun periaatteet ja perusteet – HR näkökulma
10.30 Kahvitauko
10.45 Työntekijäymmärrys – mistä on kyse? Miksi se on tärkeää, erilaiset menetelmät
12-13 Buffetlounas
13 Työntekijäymmärrys – menetelmä 1
14.30 Kahvitauko
14.45 Työntekijäymmärrys – menetelmä 2
15.45 Yhteenveto ja päivän lopetus

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 15.12.2019 linkin kautta tai olemalla suoraan yhteydessä suvi.vainio@diwello.fi saadaksesi early bird hinnan koodilla ”ennakkoale”

OHJELMA 4.2.2020 – Työntekijäkokemus ja kehittäminen

8.30 Aamupala
9.00 Kertaus palvelumuotoilun prosessista ja menetelmistä HR näkökulmasta
10.30 Kahvitauko
10.45 Yhteistoiminnallinen kehittäminen ja ideointi
12-13 Buffetlounas
13 Menetelmäharjoituksia – valmistautuminen
13.45 Minifasilitoinnit 1 ja 2
14.15 Tauko
14.30 Minifasilitoinnit 3 ja 4
15 Tulosten yhteenvedot
15.45 Kysymykset, yhteenveto ja päivän lopetus

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 31.12.2019 linkin kautta tai olemalla suoraan yhteydessä suvi.vainio@diwello.fi saadaksesi early bird hinnan koodilla ”ennakkoale”

KENELLE?


  • HR ammattilaisille,
  • Sisäistä kehitystyötä tekeville,
  • Yrittäjille ja johtajille, jotka haluavat ymmärtää palvelumuotoilun mahdollisuuksia ja soveltamista sisäisessä kehittämisessä
  • Muille HR-palvelumuotoilusta kiinnostuneille

Saat kattavasti tietoa palvelumuotoilun mahdollisuuksista, työntekijäkokemuksesta, HR palvelumuotoilun menetelmistä ja työkaluista. Kurssi on yhdistelmä teoriaa ja käytännön esimerkkejä ja harjoittelua, jonka jälkeen osaat soveltaa oppimaasi käytäntöön.

KYSYMYKSIÄ? Ota yhteyttä Suvi Vainioon: suvi.vainio@diwello.fi

Image

KOULUTTAJA


Image

Suvi Vainio (KTM, VTM, palvelumuotoilija)

Suvi työskentelee erilaisissa HR(D) toimeksiannoissa organisaatioiden, yksilöiden ja kulttuurin kehittämisen parissa. Hän on valmistunut Laureasta palvelumuotoilijaksi ja on pioneeri HR palvelumuotoilun hyödyntämisessä. Suvi koulutti keväällä 2019 HR-ammattilaisille palvelumuotoilua Careeriassa. Hän on myös pitänyt useita koulutuksia esimiehille, henkilöstölle ja erilaisille ryhmille.

Suviin voi tutustua tarkemmin täällä

HINTA


Yksittäisen koulutuspäivän early bird hinta on 549 eur + alv (ovh 749 euroa + alv). Mikäli osallistut molempiin päiviin, on koulutuksen hinta on 1000 eur+alv (ovh 1400 € + alv (24%)). Käytä koodia ”ennakkoale”.Hinta sisältää kurssin tarjoiluineen (aamupala, lounas, kahvi ja tee) ja koulutuksen materiaalit.

Koulutus laskutetaan yhdessä erässä ilmoittautumisajan päätyttyä. Osallistumisen voi perua ilmoittautumispäivään saakka, jonka jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Kurssin järjestäjällä on oikeus perua tai siirtää kurssi, mikäli osallistujamäärä jää alle minimimäärän (n. 5 hlö).

Share this Post